We are completely mindblown by all the love and support our community shares. FANNA pieces are made from recycled fabric which is eco-friendly and sustainable as well. Besides that, our FANNA Women are beautiful, feminine, and self-conscious.

Where do you get your inspiration from?

The Fanna Women Interview series are based on the women who are fearless in pursuing their hearts’ desires.

In our second interview, our special guets was Deak Manyi, and she told us a story about finding her way into Poledance and how it became her full time job.

Whatch the full interview down below and for english subtitles please click on the botton:

A szenvedélyed a hivatásod?

Üdvözöllek titeket a Fanna Nők Inspiráló blogján!

Hihetetlen örömöt okoz nekünk, hogy a FANNA ilyen sok nő szívébe csempészte be magát. A márka szemlélete a környezettudatosságra épít, termékeink vegánok és etikus gyártás alkalmazásával készülnek. Mindemellett a Fanna Nők igazi nőies nők, akik nem félnek önmaguk lenni, szívdöglesztőek és tudatosan élik az életüket.

Mit jelenthet a fiatal, tudatos nőknek az inspiráció? Honnan, miből és milyen módon nyerik az ösztönző erőt a mindennapokhoz?

A Fanna Nők interjúsorozat központi témája a szívünk által diktált szenvedélynek a megtalálása, és az, hogy olyan dolgokkal foglalkozzunk az életben, amiket igazán szeretünk!

Elsőre lehet furcsán hangzik a szenvedély és a munka egy mondaton belül, de ha megértjük ennek a jelentőségét, megtalálhatjuk azt a hivatást, amellyel nem csak pénzt kereshetünk, de örömöt is okozhatunk magunknak vele.

A legutóbbi interjúban Deák Manyi volt a vendégünk, ahol elmesélte nekünk, hogyan ismerkedett meg a Poledance világával és gyakorlóból hogyan lett versenyképes rúdtáncos valamint teljes állású oktató. Manyi még 8 évvel ezelőtt csöppent bele a szakmába, amikor Magyarországon még nem volt olyan ismert a rúdfitnesz.

A teljes interjút lentebb nézhetitek meg:

Iratkozzatok fel a csatornánkra, hogy az elsők között értesüljetek a legújabb Fanna Nők interjúkról és sok más újdonságról.

Szeretnél velünk együttműködni, vagy úgy gondolod, hogy a Te történeted másokat is inspirálna? Vedd fel velünk a kapcsolatot:

Recommended Articles

Leave a Reply