2021 officially began and January slowly came to an end. After the past challenging year, we are all looking forward to new meanings, new routines and change in our lives. Let’s celebrate yourself with us this upcoming month! The second month of the year, February, is a hell of a special one. Let’s see what we have in our mind for you!

Besides being a special month known by it’s shortness, February is also a month of cards, bouqets of roses and heart-shaped boxes of chocolates, that for some reason symbolize love. Today we are here to form a different perspective for Valentine’s Day, and to tell you Dear Fanna Women, to celebrate on this special day your strength, braveness and everything that makes you, uniquely you.

 MAKE THIS VALENTINE’S DAY ABOUT Y-O-U.

We are here to remind you that Valentine’s Day is not only reserved for couples, and that you truly deserve all the love in this world, wheter you are single or not. This February, we ask you to direct all your energy into loving YOU – take this day and celebrate your love for yourself and treat yourself kindly, because you deserve it. 

Between school,work, side hustles, relationships and everything else we have on our plates, it’s really easy to neglect focusing on giving yourself what you need. We often look to our partners to make us feel special and make us feel loved. It is now time to shift our perspectives giving ourselves the opportunity to feel good in our own skin all the time. 

Here are some nice tips to do for yourself, because you deserve it! 

 1. Exercise and boost your body image.
 2. Recharge your mind to encourage optimistic thinking.
 3. Read your favorite book, slow down.
 4. Try something new, get out of your comfort zone.
 5. Rest and relax, take a whole day off.
 6. Surpise yourself with something you wanted for soo long. 
 7. Check up on an old friend and just spread some love around.
 8. The last but not least – appreciate yourself today, and every day. 

This Valentine’s Day we prepared something special, to make this occasion even more unique. We are happy to represent you a special edition of the original Fanna Boxes –  the MYSELF BOX. 

MYSELF BOX – It doesn’t matter if you are solo or coupled, this Valentine’s Day treat yourself with a special something you wish someone else would wrap up for you. Wheter it’s a chocolate, a book that you’ve been wanting to read, a nice dinner or a special piece from FANNA’s collection – no doubt you deserve it! 

PLEASE NOTE: We do not guarantee that placed orders will be arriving on scheduled time. Thank you for your understanding.   

VALENTIN-NAP MÁSKÉPP

2021 első hónapjának hivatalosan is a végéhez értünk. Az elmúlt, kihívásokkal teli év után, mindannyian új célok, új rutinok és pozitív változások után kutatunk. Tarts velünk ebben a különleges, februári hónapban is, hogy megtudhasd, milyen értékes dolgokat tartogatunk számodra!

Rövidsége mellett, február a virágcsokrok, szerelmes képeslapok és a szív alakú csokoládék hónapjáról is ismert, amelyek a szerelmet szimbolizálják. Ezért mi úgy döntöttünk, Drága Fanna Nők, hogy idén a Valentin napot egy más, különleges nézőpontból szeretnénk megközelíteni. Ezáltal pedig arra szeretnénk bátorítani Titeket, hogy ezen a különleges napon ünnepeljétek meg azt az erőt, bátorságot és különlegességet, ami bennetek lakozik, és ami olyan egyedivé tesz titeket. 

SZÓLJON AZ IDEI VALENTIN NAP RÓLAD!

Szeretnénk emlékeztetni Titeket, hogy a Valentin nap nem csak a párok számára szól, és hogy Ti, Drága Fanna Nők, megérdemlitek az elismerést és a világ összes szeretetetét, függetlenül attól, hogy egyedülállók vagytok-e, vagy sem. Az iskola, a munka és a folyamatos nyüzsgés mellett, nagyon könnyen elfeledkezünk magunkról és mindarról, amire szükségünk van, hogy teljes pompában viríthassunk. Itt az ideje, hogy megváltoztassuk a nézőpontunkat, lehetőséget adva magunknak arra, hogy végre jól érezzük magunkat a bőrünkben. Arra kérnénk Titeket, Drága Fanna Nők, hogy idén februárban, próbáljatok meg kiszakadni a szokások buborékjából és ünnepeljétek a saját magatok iránt érzett szeretetet Valentin nap alkalmából. Kényeztessétek magatokat, mert ha valaki, Ti biztosan megérdemlitek azt!  

Összegyűjtöttünk pár tippet, melyekből kedvetekre válogathattok:

 1. Mozogj, hogy még jobban érezd magad a bőrödben.
 2. Töltekezz, hogy új lappal indíthass – ösztönözd a pozitív gondolkodást.
 3.  Olvasd el a kedvenc könyvedet, dőlj hátra és lazíts.
 4. Kísérlezett, próbálj ki valami újat. Ne félj kilépni a komfortzónádból.
 5. Ha teheted pihenj, vegyél ki egy régóta megérdemelt szabadnapot.
 6. Lepd meg magad valamivel, amivel már rég óta szemezel.
 7. Hívd fel egy régi barátodat, bókolj idegeneknek – árassz egy kis szeretetet.
 8. Végül, de nem utolsó sorban – értékeld magadat ma, és minden egyes nap. 

Hogy még különlegesebbé tegyük az idei Valentin napot, egy meglepetéssel érkeztünk. Örömmel mutatjuk be a Fanna Boxok különkiadását – a MYSELF BOX-ot. 

MYSELF BOX – függetlenül attól, hogy egyedülálló vagy vagy sem, az idei Valentin nap egy tökéletes alkalom arra, hogy egy különleges dologgal kedveskedj magadnak. Lehet az a kedvenc csokoládéd, egy könyv, amit már rég el szerettél volna olvasni, egy finom vacsora vagy egy különleges darab a FANNA termékcsaládjából. A választás rajtad áll, egy viszont biztos -kétségek nélkül megérdemled azt!

FIGYELEM: A leadott rendelések rövid határidőn belüli kiérkezését átmenetileg nem garantáljuk. Köszönjük a megértést! 

Recommended Articles