FANNA pieces are made of recycled fabric which is eco-friendly and sustainable as well. We are happy to say that our brand supports the idea of buying quality pieces over quantity pieces.

We are completely mindblown how many of you share the same thinking our brand represents. We collected some tipps and tricks on how to become concious buyer:

  1. Build your wardrobe consciously:
  2. Buy long-lasting, quality pieces:
  3. Take good care of your belongings
  4. Be creative!

Build your wardrobe consciously: make a list of the things you need and try to stick to it. This way you can avoid buying unnecessary things.

Buy long-lasting, quality pieces: highquality pieces are always worth the investment.

Take good care of your belongings: everythings last longer if washed and stored properly.

Be creative: see the pictures below on how to style your FANNA Organic Cotton Power and Comfy Setts for different occasions.

Share your favorite everyday combinations and use the tag #awarewithFANNA and we will repost the most inspiring and creative looks on our social media channels.

Üdvözöllek titeket a Fanna Nők Inspiráló blogján!

Mint ahogy már tudjátok, a FANNA termékei újrahasznosított, vegán anyagokból készülnek, amelyek a környezetvédelem mellett, a tudatos vásárlást egyaránt képviselik.

Manapság egyre többen fordulnak a tudatos vásárlás irányába, ezért úgy döntöttünk hogy a mai bejegyzésben megosztunk veletek pár egyszerű de nagyszerű tippet a témával kapcsolatosan:

  1. Építsétek fel tudatosan a ruhatáratokat
  2. Vásároljatok tartós, minőségi darabokat
  3. Figyeljetek a megfelelő tárolásra, tisztításra
  4. Legyetek kreatívak!

Építsétek fel tudatosan a ruhatáratokat: nagy segítséget jelenthet ha a vásárlás során pontosan tudjuk, mi az, amit keresünk és miért. Az ötletszerű vásárlás helyett az átgondolt, tervszerű vásárlás mellett döntsetek.

Vásároljatok tartós, minőségi darabokat: az egymással jól kombinálható, időtálló ruhák beszerzése során, a magas minőségű darabokat nem kell majd szezonról-szezonra lecserélni.

Figyeljetek a megfelelő tárolásra, tisztításra: ha az előírásnak megfelelően tároljuk és tisztítjuk a ruháinkat, megnövelhetjük azok élettartamát.

Legyetek kreatívak: a fenti képekben megmutatjuk hogyan tudjátok egyszerűen, különféle alkalmakhoz kombinálni a FANNA Organic Cotton Power és Comfy Setteket:

Osszátok meg velünk, hogy ti hogyan kombináljátok a kedvenc FANNA darabjaitokat a mindennapokban és használjátok az #awarewithFANNA megjelölést hogy a legjobb ötleteket megoszthassuk a közösségi oldalainkon!

Recommended Articles