/Scroll down for English./

Idén is megfogadtad, hogy többet fogsz edzeni?

Végleg elbúcsúztunk 2020-tól! Micsoda egy változatos év volt ez mindenki számára! Itt az ideje, hogy utat engedjünk a változásnak, az új élményeknek és a jobbnál-jobb dolgoknak, amiket 2021 tartogat számunkra.

Az újévi fogadalmak világszerte elterjedt hagyományt képviselnek, hiszen mindannyian egy jobb jövőt remélünk, különösen akkor, ha a mögöttünk hagyott év nehézségekkel és megpróbáltatásokkal teli volt. Az új év tökéletes alkalom arra, hogy elmaradásainkat és hiányosságainkat pótoljuk, esetleg tiszta lappal indítsunk életünk egy meghatározó szakasza felé.

Ha az újévi fogadalmaid közé tartozik az, hogy a testmozgást mindennapjaid részévé váljon, a legjobb helyen jársz! Ahogy eddig is, ezentúl is szeretnénk támogatni titeket céljaitok elérésében és álmaitok megvalósításában, ezért összegyűjtöttünk pár tippet és tanácsot, amelyek segíthetnek titeket hosszútávú terveitek megvalósításában.

Vágjunk hát bele! 

Amennyiben az egészséges életmód szerepel az újévi fogadalmaitok között, hasznosnak találhatjátok ezt a rövid összefoglalót. Az informálódás fontos eleme a legjobb mozgásforma kiválasztásának és az új életmód kialakításának érdekében. A folyamat kiépítése nem egyszerű, de miután kialakult egy ’saját módszerünk’, ami működik, és jól érezzük magunkat benne, megállíthatatlanok leszünk. Természetesen, ahogy életünk számos más területén is, az életmódváltás során is bármikor hullámvölgybe kerülhetünk és könnyen elveszíthetjük kezdeti lelkesedésünket. A célba vezető úton számos nehézséggel kell szembe néznünk és meg kell ugranunk számos akadályt, de ami a legfontosabb – élveznünk kell a folyamatot, mert csak így lehetünk igazán eredményesek céljaink elérésében. Íme pár tipp a nehezebb napokra:

 1. HALADJ KIS LÉPÉSEKBEN!

Tegyél fokozatosan szokásoddá egy gondolkodásmódot vagy egy megközelítést. Engedd, hogy ez meghatározza a napjaidat, életszemléleted. Céljaidat valós lehetőségeidhez mérve válaszd meg. 

 1. REFLEKTÁLJ!

Érdemes rendszeresen visszatekinteni napjaidra/heteidre, kisebb-nagyobb sikereidre, tetteidre és a kezdetleges motivációdra. Az összegzés végén, újra kristály tisztán megfogalmazódik majd benned a kőkemény munkád és kitartásod miértje. 

 1. KONCENTRÁLJ MAGADRA!

Merj kevesebbet vállalni és merj nemet mondani! A feladatok és teendők között próbálj meg pihenni és feltöltődni, szánj hetente egy kis időt önmagadra. 

 1. KÍSÉRLETEZZ!

Keresd meg azt a mozgásformát, amiről úgy érzed, a legközelebb áll a szívedhez. Próbálj ki minél több mozgásformát, ezáltal megismerve magadat és a testedet. 

 1. ALKALMAZKODJ!

Ahhoz, hogy az életmódváltás sikeres lehessen, fontos tényezők egyike közé tartozik az, hogy a változásokat bele tudd építeni a mindennapjaidba, így kialakítva egy rutint, ami feltölti a testedet és a lelkedet egyaránt. 

 1. BÍZTASD MAGAD!

Ha elbizonytalanodsz, kétségeid vannak, vagy fáradt vagy – használj pozitív megerősítéseket és próbáld meg leküzdeni a negatív gondolatokat! Ha valami nem sikerült, ne add fel! Próbáld meg a nehézségeket a hasznodra fordítani, tanulni belőlük. Teremtsd meg magadnak azt, amire vágysz!

Amennyiben tanácstalanul állsz a gardróbod előtt, és azon töröd a fejedet, hogy vajon melyik edzőruha a legalkamasabb az általad folytatott mozgásformához – egy percig sem kell aggódnod, örömmel leszünk a segítségedre! 

A legfontosabb tényezők ilyenkor a kényelem és a praktikusság, a stílus megjelenéssel ötvözve. Az elsődleges cél az, hogy a maximumot kihozhasd magadból edzésed során, és ehhez pedig az kell, hogy kényelmesen és magabiztosan érezd magad a bőrödben.  

Íme a legnépszerűbb FANNA darabok:

Futáshoz:

Jógához, nyújtáshoz és piláteszhez:

Rúdtánchoz:

Súlyemeléshez:

Ne feledjétek, amennyiben a 2020-as év számos kellemetlen meglepetést tartogatott számotokra, az is teljesen rendben van, ha úgy érzitek, az új esztendőben inkább az újra indulásra, a feltöltődésre és a pihenésre szeretnétek nagyobb hangsúlyt fektetni. A kulcs a kiegyensúlyozott élethez abban rejlik, hogy arra figyelünk, ami nekünk jó, úgy, ahogy nekünk jó – hiszen nem feltétlenül ugyanaz tesz boldoggá mindenkit, ez tesz minket olyan különlegessé.  

Have you vowed this year as well to training more?

We finally said goodbye to 2020! What a difficult year it was for everyone! It’s time to welcome some new experiences and other better things in 2021.

New Year’s resolutions are a huge tradition around the world, and since the year we left behind was full of challenges and trials, we all hope for a better future. The New Year happens to be the perfect opportunity to start over in various stages of our lives.  

If your New Year’s resolutions include making exercise a part of your everyday life, your at the very right place! Just like before, we want to support you to achieve your long-term goals and make your dreams come true. So we thought, gathering a few tips and advises that can help you achieve your plans can be quite useful. 

Let’s get it started!

If healthy lifestyle is on your list, you may find this short summary very useful! When developing a new lifestyle and searching for the perfect form of exercise, the most important element is gathering as much information as possible. Building a new routine is not easy, but once you discover the perfect method, you will become unstoppable. Of course, just like in many other areas of our lives, we have ups and downs along the way, losing our initial enthusiasm very quickly. Before reaching the main goal, we have to face many obstacles and difficulties, but the most important part is – we have to enjoy the process along the way. Here are some tips to keep in mind for harder days:

 1. TAKE IT STEP BY STEP!

Try to transform you mindset and approach it in your daily habits. Let your positive mindset determine your days, not the other way around. Set your goals realistic.

 1. REFLECT!

You may as well want to take a look through your days, your small and big successes and your primary motivation. At the end of this brief summery, the reason of starting this journey will become crystal clear again.

 1. FOCUS ON YOURSELF!

Do not be afraid to take some time for yourself. Do not be afraid to say no! Try to relax and recharge every once in a while. Do something nice for yourself.

 1. EXPERIMENT!

Try to stick to the movement that feels the closest to your heart. Get to know your body and yourself. 

 1. ADJUST!

One of the most important factors for a lifestyle change to turn out successful is that you have to incorporate it into your daily routine and everyday life. In order for this to work, you need to create a schedule which fills both your body and your mind. 

 1. BELIEVE IN YOURSELF!

For the days when you doubt yourself, try to use positive affirmations and overcome those negative thoughts! If something goes wrong along the way, do not give up! Try to turn everything to your own benefit, and learn from it. Create everything you desire!

In case you wonder what will be the perfect outfit for your excersise, say no more! We are happy to help you with that as well.

When excersising, the primary goal is to get the best out of yourself, and you can only do that if you feel confident and comfortable in your skin.

Here are some of the most popular FANNA pieces:

For run:

For yoga, stretching and pilates:

For poledance:

For weight lifting:

Do not forget: if the year of 2020 had many unpleasant surprises for you, it’s perfectly okay to take some time to think, rest and start over. The key to the balanced life is to pay attention to what is good for us, and only for us. Not always the same things make us happy, and that is totally fine.

LOVE,

FANNA polewear

Photo credits:

Photo: @retigerzsonphotography

Studio: @thestagebudapest

Models:

Poledance instructors: @_dotti_poleanddance @orsi_nori @sandy_smasher

Personal Trainer: @wowmomhu @brigi.solymosi

Dance teacher: @dancingheaven_szabadostimi

Yoga instructor: Carmen

Recommended Articles